ارائه خدمات سئو، طراحی سایت و نرم افزارهای سازمانی

سرور اچ پی، فروش سرور اچ پی، خرید سرور اچ پی

ارائه خدمات سئو، طراحی سایت و نرم افزارهای سازمانی

سرور اچ پی، فروش سرور اچ پی، خرید سرور اچ پی

سرور اچ پی، فروش سرور اچ پی، خرید سرور اچ پی

آخرین مطالب

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

پردازنده های مدل Platinum 8280 پردازنده هایی چند هسته ای با تعداد Threadهای پردازشی زیاد هستند. این پردازنده ها بر اساس ریزمعماری با ساختار دستوری 64 بیتی طراحی گردیده و بیشتر تمرکز آنها بر روی سرورهای موجود در دیتاسنترها است. پردازنده های مذکور از سری پلاتینیوم شرکت اینتل بوده و در نسل دوم سری Scalable ارائه گردیده اند که بیشتر با هدف استفاده در سرور HP یا دیگر سرورها متناسب برای فعالیت در محیط های ابری و شبکه ای با میزان پردازش های بالا طراحی و تولید گردیده است. این پردازنده دارای 2 سری ساخت متفاوت شامل Platinum 8280L و Platinum 8280M است که تنها در میزان حافظۀ قابل پشتیبانی با یکدیگر تفاوت دارند بطوریکه در مدل L حداکثر حافظۀ قابل پشتیبانی 4.5 ترابایت بوده و در مدل M تنها تا 2 ترابایت حافظه پشتیبانی می شود. اگر مایل به خرید پردازنده Platinum 8280 هستید برای بررسی بیشتر با ما همراه باشید.

پردازنده های مدل Platinum 8280 از ریزمعماری Cascade Lake استفاده می کنند که نام یکی از سری های پردازنده شرکت اینتل است. این پردازنده در آگوست 2019 معرفی شده و از لیتوگرافی 14 نانومتری بهره می برد. تعداد هسته های پردازشی در این پردازنده 28 عدد بوده و می تواند تا 56 نخ (Thread) را توسط هسته های فیزیکی و مجازی خود پردازش نماید. فرکانس پردازشی این پردازنده در حالت عادی 2.7 گیگاهرتز و در صورت استفاده از Turbo Boost به 4 گیگاهرتز با ضریب کلاک 27 قابل افزایش است. میزان حافظۀ کش این پردازنده در لایۀ اول 1.75 مگابایت، در لایۀ دوم 28 مگابایت و در لایۀ سوم برابر 38 مگابایت بوده و توان مصرفی آن 205 وات است. این پردازنده می تواند تا سقف 4.5 ترابایت RAM با فرکانس 2933 مگاهرتز بصورت DDR4-2933 را در 6 کانال توسط 2 کنترلر در سری L و تا سقف 2 ترابایت در سری M سرویس دهی نماید. بعلاوه این پردازنده از تکنولوژی ECC پشتیبانی می نماید که دیتاهای در حال تبادل را بررسی نموده و مشکلات موجود در آنها را رفع می نماید. حداکثر دمای قابل تحمل در این سرور 84 درجه سانتیگراد است. نسخۀ PCI Express آن ورژن 3 بوده و تا 48 خط PCI Express را پشتیبانی می نماید. برخی از تکنولوژی های مورد استفاده در این سری از پردازنده شامل Hyper-Threading، Turbo Boost، Deep Learning Boost، Virtualization و .... می باشد.

برای بررسی دقیقتر ویژگی های پردازنده Platinum 8280 می تواند به وب سایت رسمی این شرکت مراجعه نمایید.

 

در کنفرانس HPE Discover سال 2017 کمپانی HPE انواع سرور نسل 10 اچ پی را بطور رسمی معرفی نموده و اولین سری از این مجموعه را تحت عنوان میکروسرور نسل 10 اچ پی (HPE MicroServer G10) در تاریخ 5 ژوئن 2017 به بازار عرضه کرد و پس از آن تا پایان سال 2017 سایر مدل های خود را شامل ML110، DL580، DL560، DL360، ML350 و DL385 عرضه نمود. مهمترین تغییراتی که این مجموعه از سرورها نسبت به نسل قبلی خود (G9) داشته اند، تغییرات ساختاری در ارتقای سطح امنیت از طریق دخیل نمودن سخت افزار با نرم افزار است بطوریکه اگر کدهای مخرب، فرم ور (Firmware) سرورها را مورد حمله قرار دهند، سرور از طریق تکنولوژی Silicon root of Trust این کدها را شناسایی نموده و کدهای اولیه و اصلی را با عملیات ریکاوی جایگزین آنها خواهد نمود. همچنین به منظور شناسایی ادمین سرورها در ابتدای بوت، اثر انگشت ادمین را دریافت نموده و پس از احراز هویت، سرور بوت خواهد شد.

 

از دیگر تغییرات عمده ای که در HP G10 شاهد آن بوده ایم، تغییرات در پردازنده ها و افزایش تعداد هسته های پردازشی است. در نسل 9 سرورهای اچ پی، از پردازنده های اینتل زئون سری E5 با حداکثر 22 هستۀ پردازشی استفاده شده اما در نسل دهم آن از پردازنده های اینتل سری Scalabe با قابلیت حداکثر 28 هستۀ پردازشی استفاده می شود بنابراین 27% افزایش تعداد هسته ها را شاهد بوده ایم. بعلاوه در این مجموعه، از تمامی پردازنده های اینتل سری Scalable پشتیبانی می شود که از نظر کارایی، امنیت و سرعت، بهبود چشمگیری داشته اند. مجموعه پردازنده های سری Scalable در 4 دستۀ پلاتینیوم (Platinum 8100)، گلد (Gold 5100 و Gold 6100)، سیلور (Silver 4100) و برنز (Bronze 3100) ارائه می شوند و می توانند بین 4 تا 28 هستۀ پردازشی را ارائه نمایند. شایان ذکر است که اچ پی در سری HPE DL385 G10 با هدف کاهش 50 درصدی هزینه های مجازی سازی، از پردازنده های AMD EPYC 7000 بهره برده است. این مدل از سرورهای اچ پی امکان استفاده از حداکثر 32 هستۀ پردازشی را فراهم آورده و تا سقف 2 ترابایت حافظه را نیز پشتیبانی می نمایند.

 

تفاوت دیگر سرورهای نسل 10 اچ پی با نسل قبل آن، تغییر در سرعت، پهنای باند، ظرفیت و تعداد کانالهای حافظۀ RAM آن است. در نسل نهم سرورهای اچ پی، پهنای باند حافظه 154 گیگابایت در ثانیه بود اما در نسل دهم آن این عدد به 256 گیگابایت در ثانیه رسیده است که 66% افزایش را به همراه داشته است. همچنین تعداد کانالهای حافظه در نسل قبل 8 کانال و در نسل جدید به 12 کانال رسیده و بنابراین افزایشی 50 درصدی داشته است. بعلاوه سرعت حافظه ها در نسل 9 برابر 2400 مگاترانسفر در ثانیه (2400 MT/s) بوده است که این عدد در نسل جدید به 2666 مگاترانسفر رسیده است که افزایشی 11 درصدی را به همراه داشته است.

 

همچنین در نسل 10 شاهد پیشرفت چشمگیری در زمینۀ ظرفیت حافظه های دائمی (Persistent Memory) هستیم و امکان استفاده از NVDIMMهای ۱۶ گیگابایتی در هر ماژول وجود دارد در حالیکه در نسل 9 ماژولهای NVDIMM به میزان 8 گیگابایت بودند و بنابراین افزایشی 100 درصدی را شاهد هستیم. در سرورهای نسل 10 هر پردازنده از ۶ عدد NVDIMM پشتیبانی می‌کند و بنابراین مثلاً در سرور DL380 که دو پردازنده‌ای است از ۱۲ عدد NVDIMM می‌توان استفاده کرد که اگر از ماژول هایی با ظرفیت ۱۶ گیگابایت استفاده شود، در کل ۱۹۲ گیگابایت حافظه پایدار (دائمی) NVDIMM خواهیم داشت. شایان ذکر است که در این نسل قابلیت ترکیب حافظه های RDIMM و LRDIMM وجود دارد.

 

علاوه بر موارد ذکر شده، نسل دهم سرورهای اچ پی پیشرفت های چشمگیری نیز در زمینۀ ذخیره سازی داشته اند. این مجموعه از سرورها دارای 3 نوع از کنترلرهای ذخیره سازی شامل سری S، سری E و سری P هستند و کنترلر پیش فرض ذخیره سازی در آنها SATA HPE Dynamic Smart Array S100i است. در این مجموعه از سرورها LFFها از 10 ترابایت به 12 ترابایت ارتقا یافته اند و ظرفیت SFF ها نیز از 3.84 به عدد 15.3 ترابایت رسیده است. دستیابی به چنین ظرفیت هایی به واسطۀ تغییر در تکنولوژی ساخت هاردهای اچ اپی صورت گرفته است که در مدلهای جدید این هاردها، از گاز هلیوم استفاده شده و باعث می شود که بدلیل فاصلۀ کمترصفحات هارد نسبت به هم، افزایش یافته و بنابراین با افزایش تعداد صفحات، ظرفیت آن نیز افزایش می یابد. بنابراین در نسل دهم سرورهای اچ پی، بیشترین ظرفیت ذخیره سازی، بیشترین انعطاف پذیری و حداکثر دسترس پذیری را شاهد خواهیم بود. با این توضیحات مشاهده می کنیم که فضای ذخیره سازی در این سرورها 58% نسبت به رقبا افزایش داشته است.

بطور خلاصه، در نسل دهم سرورهای اچ پی، با پشتیبانی از پردازنده های Intel Xeon Scalable کارایی پردازنده 70% و تعداد هسته های پردازشی 27% افزایش یافته است. علاوه بر آن با افزایش هسته های پردازشی فیزیکی، تعداد هسته های پردازشی مجازی قابل استفاده در نرم افزارهای مجازی سازی نظیر VMware ESXi نیز تا 56 هسته افزایش یافته است. همچنین با استفاده از حافظه های HPE DDR4 که از سرعت 2666 مگاهرتزی پشتیبانی نموده و تا 6 ترابایت قابل افزایش اند کارایی حافظۀ RAM نیز 66% افزوده شده است. از منظر حافظه های پایدار نیز قابلیت استفاده از ماژول  NVDIMM با ظرفیت 16 گیگابایت و تا 24 ماژول امکان ارتقا وجود دارد و فضای ذخیره سازی هارد توسط رابط های SAS، SATA و یا SSD با پهنای باند 12 گیگابایت تا سقف 12 ترابایت در حافظه های LFF و 15.3 ترابایت در حافظه های SFF با استفاده از کنترلر Smart Array S100i وجود دارد. فریم ور این نسل از سرورها به Integrated Lights-Out Management 5 (iLO 5) تغییر یافته و امکان استفاده از بوت امن را فراهم می نماید.

 

هم اکنون سامانه فناوری فرتاک، کلیۀ سرور اچ پی (سرور HP) و نسل 10 آن را با تضمین اصالت کالا و همراه با گارانتی معتبر ارایه می‌نماید. به منظور بررسی وضعیت موجودی کالا و قیمت آنها با همکاران ما در واحد فروش تماس حاصل فرمایید. لیست سرورهای نسل 10 اچ پی به شرح ذیل می باشد :

HPE MicroServer G10

HPE Proliant ML30 G10

HPE Proliant DL20 G10

HPE Proliant ML110 GEN10

HPE Proliant ML350 GEN10

HPE Proliant DL325 GEN10

HPE Proliant DL360 G10

HPE Proliant DL380 GEN10

HPE Proliant DL385 GEN10

HPE Proliant DL560 GEN10

HPE Proliant DL580 GEN10

HPE Proliant DX GEN10